• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
پژوهشهای نوین در شیمی تجزیه
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 1 (1393)
شماره شماره 2
شماره شماره 1
رشیدی‌پور, مرضیه, زارعی ونوول, مژگان. (1393). اندازه گیری آسپارتام در نوشابه ‌های غیر الکلی به روش مشتق سازی پیش ستون و استخراج نقطه ابری با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. پژوهشهای نوین در شیمی تجزیه, 1(1), 9-22.
مرضیه رشیدی‌پور; مژگان زارعی ونوول. "اندازه گیری آسپارتام در نوشابه ‌های غیر الکلی به روش مشتق سازی پیش ستون و استخراج نقطه ابری با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا". پژوهشهای نوین در شیمی تجزیه, 1, 1, 1393, 9-22.
رشیدی‌پور, مرضیه, زارعی ونوول, مژگان. (1393). 'اندازه گیری آسپارتام در نوشابه ‌های غیر الکلی به روش مشتق سازی پیش ستون و استخراج نقطه ابری با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا', پژوهشهای نوین در شیمی تجزیه, 1(1), pp. 9-22.
رشیدی‌پور, مرضیه, زارعی ونوول, مژگان. اندازه گیری آسپارتام در نوشابه ‌های غیر الکلی به روش مشتق سازی پیش ستون و استخراج نقطه ابری با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. پژوهشهای نوین در شیمی تجزیه, 1393; 1(1): 9-22.

اندازه گیری آسپارتام در نوشابه ‌های غیر الکلی به روش مشتق سازی پیش ستون و استخراج نقطه ابری با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

مقاله 1، دوره 1، شماره 1، زمستان 1393، صفحه 9-22  XML اصل مقاله (497 K)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
مرضیه رشیدی‌پور ؛ مژگان زارعی ونوول
باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
چکیده
یک روش جدید شامل مشتق‌سازی به ‌همراه استخراج نقطه ابری برای اندازه ‌گیری آسپارتام استفاده شد. عامل مشتق‌ساز شامل اورتوفتالدهید و مرکاپتوپراپیونیک اسید می‌باشد. جهت جداسازی و پیش تغلیظ مشتق تولید شده از تریتون x-100 استفاده شد. پارامترهای مهم در استخراج نقطه ابری از قبیل دما، pH، زمان، قدرت یونی محلول و حجم تریتون x-100 مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور جداسازی و آنالیز کمی آسپارتام از ستون C18 با طول 25 سانتی‌متر استفاده شد. نتایج حاصله نشان می‌دهند که در شرایط بهینه دقت روش بر اساس میزان انحراف استاندارد نسبی کمتر از 6 درصد و صحت اندازه‌ گیری آسپارتام بر اساس خطای نسبی کمتر از 4 درصد می‌باشد. روش مشتق‌سازی پیش ستون و استخراج نقطه ابری توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا می‌تواند روش مناسبی برای اندازه‌ گیری آسپارتام موجود در نوشابه ‌های غیر الکلی باشد.
کلیدواژه‌ها
آسپارتام؛ استخراج نقطه ابری؛ کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا؛ مشتق‌سازی پیش ستون
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 132
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 142
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.